Restauratorzy!
Od poniedziałku, 18 maja 2020 r. Wasze lokale gastronomiczne będą mogły działać pod warunkiem rygoru sanitarnego. Nowe wytyczne obejmują:
- limit osób w lokalu (na 1 osobę musi przypadać co najmniej 4 m2),
- dezynfekcja stolika po każdym kliencie,
- zachowanie 2 m odległości między stolikami. Ważne! Blaty mogą być odsunięte od siebie o 1 m pod warunkiem, że stoliki oddzieli się dodatkowo przegrodami o wysokości minimum 1 m ponad blat stolika,
- zachowanie dystansu 1,5 m od gości siedzących przy osobnych stolikach,
- noszenie maseczek oraz rękawiczek przez kucharzy oraz obsługę lokalu gastronomicznego. Goście restauracji mogą zdjąć maseczki, jeśli siedzą już przy stolikach.
W trosce o Was oraz bezpieczeństwo Waszych gości uzupełniliśmy naszą ofertę o automaty do dezynfekcji rąk oraz rękawiczki nitrylowe.
Przypominamy, że w tematach związanych z obsługą systemów POS jesteśmy do Waszej dyspozycji 24h 7 dni w tygodniu.
Sprawdź: