Nowe zasady działania restauracji od 18 maja!

Nowe zasady działania restauracji od 18 maja!

Restauratorzy!

Od poniedziałku, 18 maja 2020 r. Wasze lokale gastronomiczne będą mogły działać pod warunkiem rygoru sanitarnego. Nowe wytyczne obejmują:

  • limit osób w lokalu (na 1 osobę musi przypadać co najmniej 4 m2),
  • dezynfekcja stolika po każdym kliencie,
  • zachowanie 2 m odległości między stolikami. Ważne! Blaty mogą być odsunięte od siebie o 1 m pod warunkiem, że stoliki oddzieli się dodatkowo przegrodami o wysokości minimum 1 m ponad blat stolika,
  • zachowanie dystansu 1,5 m od gości siedzących przy osobnych stolikach,
  • noszenie maseczek oraz rękawiczek przez kucharzy oraz obsługę lokalu gastronomicznego. Goście restauracji mogą zdjąć maseczki, jeśli siedzą już przy stolikach.

W trosce o Was oraz bezpieczeństwo Waszych gości uzupełniliśmy naszą ofertę o automaty do dezynfekcji rąk oraz rękawiczki nitrylowe.

Przypominamy, że w tematach związanych z obsługą systemów POS jesteśmy do Waszej dyspozycji 24h 7 dni w tygodniu.

572 257 999

serwis@serwispos.pl

Sprawdź:

dozownik wiszący do dezynfekcji rąk wraz z opisem poszczególnych części
dozownik stojący do dezynfekcji rąk wraz z opisem poszczególnych części
dozownik stojący do dezynfekcji rąk wraz z opisem poszczególnych części

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *